Nyheder om BROVAERK

Se også Facebook · YouTube · LinkedIn

 

Viden & Vækst

Viden & Vækst kalder Cluster Excellence Denmark magasinet for sit perfomanceregnskab.

BROVAERK har layoutet og sørget for tryk samt levering af det 28-siders store magasin.

Viden & Vækst magasinet kan du se og læse her… 

Hjemmeside til Klimatorium

Klimatorium er et innovativt klimacenter placeret på Danmark’s vestkyst i Lemvig.

Klimaudfordringer og -tilpasning er højaktuel og Klimatorium valgte derfor at opdatere sin hjemmeside. BROVAERK har leveret det nye site. Se og læs mere om klimatorium på klimatorium.dk og bliv klogere på mødestedet, der vil samle civilsamfund, myndigheder, virksomheder og uddannelsesinstitutioner til debat om livsstil, forebyggelse og tilpasning til de klimaudfordringer, vi står overfor.

website hjemmesidedesign 18b

Logo og hjemmeside til 18-b.dk

18b i Nørregade Harboøre er et nyt og helt særligt forsamlingssted i Harboøre. Helle Langer er kvinden bag projektet. Hun har gennem det seneste år total renoveret den gamle brugsforening, og står nu i dag med sit helt særlige sted, der skal samle folk fra nær og fjern til alt lige fra koncerter og comedy shows til kreative workshops og åbne eller lukkede arrangementer i smukke festlokaler. Og mangler man et sted at sove, så indbyder to nyopførte containere til et en stille nat med den vestjyske natur i et panoramaview.

13. September 2018 kunne Helle Langer klippe snoren og åbne dørene til en udsolgt koncert med ingen ringere end Steffen Brandt. Og inden længe er det Dodo and the Dodos, der indtræder scenen i 18b. Så alt tyder på en masse gode oplevelser fremover i Harboøre. For som Helle Langer selv siger, “Vi vil lave yndig larm fra yderkanten af Danmark”.

BROVAERK agerer sparringspartner for 18b og har i samme forbindelse tegnet logo og designet hjemmesiden 18-b.dk – tag selv et kig her og bliv klogere!

Brudekjoler

Brudekjoler på kanal 4 har premiere

Brudekjoler er omdrejningspunktet i aften på kanal 4, hvor programmet SAY YES TO THE DRESS med Jesper Høvring som vært har premiere.

I samarbejde med Bermuda Production har BROVAERK været med til at filme de mange brude, der skal forsøge at finde deres brudekjole hos Panayotis Brudekjoler i Vejle.
Optagelserne kan du se fra i aften kl. 21.00 på Kanal 4 eller Dplay.dk

Se programmets trailer her…

katalog CULTURE lookbook AO2018

Modebrandet CULTURE klar med nyt katalog

Modebrandet CULTURE er nu klar til næste efterårssæson med denne seneste lookbook AO2018. Opsætningen er klaret af BROVAERK og mundede ud i et 32-siders lækkert katalog med inspirerende fotos af den kommende efterårssæsons trends og nyheder.

CULTURE er et dansk tøjmærke under vingerne på DK Company i Ikast – en af ​​Europas førende leverandører af mode- og livsstilsmærker med intet mindre end 20 brands i huset. CULTUREs stil og designs beskrives med deres egne ord som “en crunchy blanding af delikate kvaliteter, subtile vintage detaljer med en blanding af boheme luksus og en rå og rocket personlighed.”

Du kan læse mere om DK Company, CULTURE eller se nærmere på CULTUREs seneste lookbook her “Autumn Opening 2018“.

Bryllup på Kanal 4

Bryllup på Kanal 4

BROVAERK er i samarbejde med Bermuda Production godt i gang med optagelserne til den danske version af “Say Yes to the Dress” hos Panayotis Brudekjoler i Vejle.

Efter at have kørt i nu 15 sæsoner i fx England og USA, kommer det populære brudemagasin nu også til Danmark, og bliver sendt på Kanal 4 i foråret 2018. I spidsen for programmerne vil seerne kunne opleve designeren Jesper Høvring, som skaber nogle af Danmarks flotte kjoler til blandt andre kronprinsesse Mary, samt Vild med dans-værten Sarah Grünewald og mange andre kendte kvinder.

Følg os på Facebook og se flere billeder fra optagelserne bag settet.

Efteruddannelse

Efteruddannelse – hvad kan det?

Efteruddannelse – dét ved dit lokale VEU-center noget om. Og vi gør også! BROVAERK har nemlig hjulpet VEU-center Midtvest med fem case-film. Film, der skal vise, hvad efteruddannelse kan betyde for et arbejdsliv.

Med titler som fx “Styrk dine kompetencer”, “Pas på dig selv og hinanden” og “Hjælp jeg kan ikke stave” har BROVAERK produceret og leveret film, der nu kan ses på VEUs hjemmeside.

VEU står for Voksen- og EfterUddannelse og har på landsplan 13 VEU-centre, der alle vejleder i voksen- og efteruddannelse.

 

De fem film kan du hver især finde og se her:

· “Pas på dig selv og hinanden”

· “Styrk dine kompetencer”

· “Hjælp jeg kan ikke stave”

· “LEAN – det kan måles op bundlinjen”

· “Brancheskift CNC – Bliv klar til job i industrien”

 

Se flere af BROVAERKs film her:

Reklamefilm & Video

 

Undertekster

Hvorfor skal der undertekster på?

Undertekster er det nye sort! Rigtig mange ser nemlig din film på Facebook uden lyd, så derfor er det en RIGTIG god ide, at få tekster på dine film.

BROVAERK sætter gerne tekster på dine film. Det gør vi på fast timepris, og vi gør det både på de film, vi laver – og vi gør det også gerne på dem, du allerede har. Ring og få et godt tilbud.

Senest har BROVAERK tekstet fem film til Socialpædagogerne i Midt- og Vestjylland og fem film til VEU-Center Midtvest.

Lej en grafiker

Lej en grafiker

Trine er BROVAERKs æstetiker og grafiker. I det seneste år, har hun slået mange af sine streger på MCH Messecenter Herning, som har kaldt hende ind i spidsbelastede perioder og til særlige layoutopgaver så som opsætning af husets mini-udgave af “Oplevelser for Alle”.

Du kan også gøre brug af sådan en løsning. Lej en grafiker og outsource dine opgaver efter behov. Brug BROVAERK som buffer i perioder, hvor du måske har særligt travlt, ligger inde med en specifik layoutopgave eller bare generelt har fået samlet til bunke af opgaver, som en grafiker og kommunikatør kan afvikle for dig. Vi kan hjælpe med video, tryksager, sociale medier og formidling af tekst.

Tag fat i Trine og hør om mulighederne for at få en grafiker i huset – én dag om ugen – én gang hver 14. dag eller måske noget helt tredje – internt som eksternt?! Muligheder er der masser af. Trine er på 4035 1318 – trine@brovaerk.dk

Du kan også læse mere om BROVAERKs kompetencer her…

Kære venner!Man tager 300 fiskefrikadeller fra Thyborøn – 150 liter fadøl – 80 festgald' mennesker – og propper det hele ind i en lejlighed på Nørrebro. Sådan! Tak fordi I kom. Det gør vi igen en dag. Stor hilsen The Grandfætters

Slået op af The Grandfætters i 22. september 2017

BROVAERK filmer koncert på SONY FS7

Sony FS7 er navnet på BROVAERKs nyeste værktøj til videoproduktion af topkvalitet.

The Grandfætters fra Thyborøn har netop spillet en stuekoncert på Nørrebro. Fætrene havde taget 300 fiskefrikadeller med fra Thyborøn – serverede 150 liter fri fadøl – og troppede op med gratis koncert.

Filmen er skudt på BROVAERKS Sony FS7. Kan du li’ hvad du ser? Så tag fat i os og få et godt bud på din næste film.

 

 

Se og læs mere om video og reklamefilm af BROVAERK her…