Film

Videoer i høj kvalitet øger konverteringen

Video er content – eller “indhold” hvis vi skal sige det på helt almindelig dansk. Og indhold skal der til! Godt indhold er hele grundstenen for din synlighed i både søgemaskiner og på sociale medier. Bruger du video i din markedsføring, har du mulighed for at nå du ud til et stort publikum med et bruger- og delevenligt content. Du kan fange og vedholde dine kunders interesse, øge din eksponering, skaber trafik til din hjemmeside og placere dig bedre i søgemaskiner derude på det store internet. Kort og godt, bedre placeringer giver mere trafik. Mere trafik giver flere kunder.
Du har mange muligheder med film og video. BROVAERK leverer professionelle videoer med en helt særlig fortællerteknik – uanset om dine budskaber henvender sig b2b eller b2c, internt eller eksternt. Vi tilrettelægger og producerer efter dine ønsker og behov, og vi hjælper dig med at skitsere den helt rigtige idé. 
Vores kunder er forskellige. Vores projekter i den grad også – her nederst viser vi et mindre forskelligt udvalg, for at vise lidt, hvad vi egentlig render og laver…

BDO DANMARK

Profilfilm til rekruttering

Hvor mange skjorter ejer en revisor? Og er det no-go at møde på arbejde i shorts? Tag med Anders, når han besøger BDO Danmark, i deres søgen efter trainees til revisionsbranchen.

METRONOME PRODUCTIONS / TV 2

Gutterne på Kutterne

 

Christian har været med Gutterne på Kutterne, a.k.a Talis, Swahili, Gniske, Nugga og Gullen, på haw i 6. og seneste sæson til TV 2 serien fra Thorup Strand.

TINGHALLEN VIBORG

Danmarks Indsamling

120.409.254 mio. kr. blev i alt samlet ind af danskerne til coronakrisens udsatte børn i hele verden, da Tinghallen Viborg var vært for Danmarks Indsamlingen lørdag 6. februar 2021. BROVAERK var med bag sættet, inden det flotte show løb af stablen.

STV / KANAL 4

Say Yes to the Dress

Brudekjoler er omdrejningspunktet i kanal 4’s SAY YES TO THE DRESS med Jesper Høvring som vært.

I samarbejde med Bermuda Production har BROVAERK været med til at filme de mange brude, i deres forsøge på at finde den helt rigtige brudekjole hos Panayotis Brudekjoler i Vejle.

MCH MESSECENTER HERNING 

Formland

STAUNSTRUP DESTILLERI

Profilfilm

2020 blev året for Staunstrup Destilleri, hvor de første dråber af den første batch gin kunne tappes. BROVAERK har stået for den grafiske linje med hjemmeside, logo og flaskeetikette samt destilleriets promofilm.

Andre bruger os til

Vores kunder bruger os også til…

Sparring & Ideudvikling

Strategi

Live-transmissioner

Droneoptagelser (m/dronebevis)

Biografreklame

Tryksager

Visuel Identitet

Grafisk Design

 

Anbefalinger…

“BROVAERK – som er lig med Trine og Christian Bro – har igennem årene lavet og produceret film, videoer og indslag med Johnny Madsen Band samt Madsen, Møller & From (akustisk) på et så højt professionelt plan, at jeg næsten ikke kan finde ord. Christian er et super dejligt og behageligt menneske at samarbejde med og har en evne til i den grad at være tilstede og filme – uden at kunstnerne egentlig tænker over det, hvilket i sig selv kræver en hårfin balance, som Christian altså besidder. Hele Johnny Madsen holdet er utroligt glade for at samarbejdet, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger.”

Henrik Laurvig

Tour Manager, Johnny Madsen

“Med kort varsel, sprang BROVAERK til med produktion af video for Struer Lydens By, DR og undertegnet. Hele processen igennem har der været super service – god sparring – og jeg fik følingen af at alt var muligt. Alt kunne løses. Dertil, leverede BROVAERK ikke bare en video – men sørgede for at fange alle de små finesser, detaljer og sammensatte kreativt. Stor ros herfra for samarbejdet. Tak for et super resultat.”

Thomas Flarup

DJ,, Struer Lydens By/DR

“Christian lavede en film omkring vores virksomhed og vi var fuldt ud tilfredse. Han har en egenskab til at få varme, charme og personlighed frem i sin måde at klippe tingene sammen på. Samtidig er både Trine og Christian meget kundeminded og fantastiske at være i selskab med. Ikke mindst masser af humor og ærlighed. Vi kan varmt anbefale dem hvis du vil lave anderledes markedsføring og blive mere synlig på en fed måde. Gode, dygtige og professionelle mennesker og sjov oplevelse.

Thumbs up”

Tina Uhre

Indehaver, Style-Vision

“Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Brovaerk. De arbejder professionelt i en afslappet atmosfære, holder tidsplanen og har gode indspark til udarbejdelse af PR-materialet. I mit projekt har de forstået at fortælle historien i rammer, der underbygger, hvem jeg er.”

Susan Munksgaard

Singer/Songwriter

Note: Carousel will only load on frontend.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så ring eller skriv endelig. Det er ganske uforpligtende.