FILM

Videoer i høj kvalitet øger konverteringen

Video er content – eller “indhold” hvis vi skal sige det på helt almindelig dansk. Og indhold skal der til! Godt indhold er hele grundstenen for din synlighed i både søgemaskiner og på sociale medier. Bruger du video i din markedsføring, har du mulighed for at nå du ud til et stort publikum med et bruger- og delevenligt content. Du kan fange og vedholde dine kunders interesse, øge din eksponering, skaber trafik til din hjemmeside og placere dig bedre i søgemaskiner derude på det store internet. Kort og godt, bedre placeringer giver mere trafik. Mere trafik giver flere kunder.
Du har mange muligheder med film og video. BROVAERK leverer professionelle videoer med en helt særlig fortællerteknik – uanset om dine budskaber henvender sig b2b eller b2c, internt eller eksternt. Vi tilrettelægger og producerer efter dine ønsker og behov, og vi hjælper dig med at skitsere den helt rigtige idé. 

Et lille udvalg

Vores kunder er forskellige – vores projekter i den grad også. Herunder viser vi et mindre udvalg, så du kan få en fornemmelse af, hvad vi egentlig render og laver…

BDO Danmark

Profilfilm til rekruttering

Hvor mange skjorter ejer en revisor? Og er det no-go at møde på arbejde i shorts? Tag med Anders, når han besøger BDO Danmark, i deres søgen efter trainees til revisionsbranchen.

Metronome
productions /
tv 2

Gutterne på kutterne

Christian har været med Gutterne Kutterne, a.k.a Talis, Swahili, Gniske, Nugga og Gullen, på haw i TV 2 seriens sjette sæson fra Thorup Strand. Næste sæson er BROVAERK med igen, når fiskene skal hales ind.

Tinghallen
Viborg

Danmarks indsamling

120.409.254 mio. kr. blev i alt samlet ind af danskerne til coronakrisens udsatte børn i hele verden, da Tinghallen Viborg var vært for Danmarks Indsamlingen lørdag 6. februar 2021. BROVAERK var med bag sættet.

STV / KANAL 4

Say Yes to the Dress

Brudekjoler er omdrejningspunktet i kanal 4’s SAY YES TO THE DRESS med Jesper Høvring som vært. I samarbejde med Bermuda Production har BROVAERK været med til at filme de mange brude, i deres forsøg på at finde den helt rigtige brudekjole hos Panayotis Brudekjoler i Vejle.

MCH
Messecenter
Herning

Formland

FORMLAND er Danmarks største interiør- og designmesse, og afholdes i MCH Messecenter Herning. BROVAERK har ved flere af messerne i løbet af årene leveret videocontent til afholdelsen. Oftest har vi filmet og klippet på stedet med ultra-korte deadlines og med fingeren på både pulsen og REC-knappen, når både udstillere og landets bedste trendforskere samles om kendte og upcomming brands, skønne inspirationsområder og spændende foredrag.

Staunstrup
Destilleri

Profilfilm

2020 blev året for STAUNSTRUP DESTILLERI, hvor de første dråber af den første batch gin kunne tappes. BROVAERK har stået for den grafiske linje med hjemmeside, logo og flaskeetikette samt destilleriets promofilm.

Andre bruger os til

Vores kunder bruger os også til…

Sparring & Ideudvikling

Strategi

Live-transmissioner

Droneoptagelser (m/dronebevis)

Biografreklame

Tryksager

Visuel Identitet

Grafisk Design

Hjemmesidedesign

 

Note: Carousel will only load on frontend.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så ring eller skriv endelig. Det er ganske uforpligtende.