Grafisk design er et bredt begreb, der spænder over idé, farve, form og budskab. Det er en kreativ proces, der kan omfatte projektstyring, billedredigering, tekstforfatning samt illustrering til både helt små og helt store projekter.

 

Brovaerk er din professionelle leverandør af grafiske design til projekter af mange forskellige arter – fra den alt-favnende visuelle identitet eller ombrydningen af større kataloger til brevlinjer og visitkort, materiale til messestande, tryksager og web.

 


 

Visuel Identitet

"the basic element"

Din visuelle identitet er din virksomheds karakteristika, kerneværdier og kultur udtrykt i grafisk design.

Nogle af grundelementerne er logo og bomærke, farvepalette, typografi, brevlinje, webdesign, produktdesign osv.  

En strømlinet og gennemarbejdet visuel identitet er et stærkt værktøj til din positionering, branding og markedsføring,

Brovaerk hjælper dig med hele pakken, og vi udarbejder designmanualen til dig og dine medarbejdere, så I sikrer kontinuitet i jeres fremtidige kommunikation.

Logo

Logo

Dit logo skal afspejle dit DNA og skabe en profil, der synliggør og differentierer dig. Se logoet som din virksomhedsheds grundsten. Bliver du husket? Undestøtter dit logo din visuelle identitet? BROVAERK hjælper med både ny- og redesign af dit virksomhedslogo.

Visitkort

Visitkort

Dit visitkort er ofte det første fysiske og håndgribelige bevis på, hvem du og din virksomhed er. Brovaerk designer visitkort efter dine ønsker, så du altid har dine kontaktoplysninger ved hånden, når du færdes blandt potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Brevlinie

Brevlinie

Ud over visitkortet dækker brevlinje over øvrige tryksager, du ofte skal bruge i din daglige forretningsgang. BROVAERK tilbyder også at designe fx brevpapir, fakturaer, følgesedler, konvolutter, labels, skriveark og -blokke, så du får et professionelt og strømlinet visuelt udtryk over hele linjen.

 


 

Tryksager

"print it"

Trods stor hype omkring online markedsføring, er tryksager stadig et vigtigt redskab for mange virksomheder – fx ved salgsmøder, messer og andre præsentationer.

Og så er det heller ikke uvæsentligt, at moderne trykmetoder i dag betyder langt lavere startomkostninger end tidligere.

Brovaerk laver alle typer af tryksager fra visitkort til større kataloger og skilte.


Logo, Brevlinje & Visitkort

Logo, Brevlinje & Visitkort

Få styr på dine grundelementer. BROVAERK designer og skaber en rød tråd i dit visuelle brand.

Annoncer

Annoncer

Lad BROVAERK klare din markedsføring i dagspressen og den digitale verden med annoncer, der skaber opmærksomhed og får dit budskab ud på en kort og æstetisk måde.

Prints & Posters

Prints & Posters

BROVAERK designer løbende illustrationer til print og plakater. Også de helt unikke og personlige af slagsen. Kontakt os for en snak om dit ønske.

Brochurer & Hæfter

Brochurer & Hæfter

Hos BROVAERK har vi stor erfaring med både store og små designopgaver af fx produkt- og imagebrochurer og hæfter.

Messemateriale & roll-up

Messemateriale & roll-up

Tag på messe med et professionelt og elegant materiale i baghånden. BROVAERK hjælper dig med roll-ups, plakater og lignende til din næste stand.

Flyers & Løsark

Flyers & Løsark

Få dit budskab ud og omkring med flyers, løsark, go-cards osv. BROVAERK hjælper dig med designet.

 


 

Tekst

Vi skriver tekster med konteksten for øje

Med vores baggrunde indenfor journalistik og kommunikation

kan vi alle tre Brovaerk’ere hjælpe dig med dine tekster til både online/offline brug.

Fremstå skarp og professionel med tekst af sproglig kvalitet, hvor målgruppe og konktekst er in mente.

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser

Vi skriver din historie til pressen, så den er fængende og aktuel for mediets modtagere, og vi rådgiver dig om, hvor og hvornår du "sender".

Salgstekster

Salgstekster

Vi skriver tekster til alt fra brochurer til dine webbannere – korte og klare tekster, der er tænkt ind i en kontekst og sælger dit produkt / din service.

Testimonials

Testimonials

Dine kunder er dine vigtigste ambassadører. Lad dem fortælle deres oplevelser med dig og din virksomhed, din service eller dit produkt.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem