GRAFISK DESIGN

Kunsten at give ­et godt førstehåndsindtryk

Det tager kun et par sekunder for dine (potentielle) kunder at bedømme din virksomhed. Og dén dom er ofte kun baseret på det visuelle. Din visuelle fremtoning er derfor ekstrem vigtig. Grafisk design af høj kvalitet sælger, forklarer, får dit produkt til at skille sig ud og giver din virksomhed troværdighed. Du kan muligvis tilbyde et godt produkt, men hvis du ikke fanger din kundes opmærksomhed og skaber et tillidsfuldt og troværdigt førstehåndsindtryk, forringes værdien af dit produkt eller din ydelse.

BROVAERK er din samarbejdspartner til at udvikle og strømline din visuelle identitet, indramme dine produkter med aftryk af en wow-effekt og seriøsitet – og indtænke designet, form, farver og platform i en større kontekst med din virksomhed for øje. Vi har i tidens løb hjulpet en bred skare med design af fx. brochurer, logo, SoMe-grafik, hjemmesider, e-publikationer, skilte osv, Her under kan du se et udvalg af projekter, hvor BROVAERK har leveret et grafisk design til forskellige kunder og formål.

Grafisk Design

Designlinje

Lødderup Friskole har fået udarbejdet en ny designlinje for institutionens visuelle identitet. BROVAERK har leveret et samlet løsningsforslag med redesign af logo, annonceskitser, mail- og brevsignatur m.v. som er tilpasset og videreudviklet efter dette nye design. 

  Grafisk Design

  Katalog

  BROVERK har layoutet et 32-siders lækkert katalog for modebrandet CULTURE med inspirerende fotos af den pågældende efterårssæsons trends og nyheder. 

  CULTURE er et dansk tøjmærke under vingerne på DK Company i Ikast – en af ​​Europas førende leverandører af mode- og livsstilsmærker med intet mindre end 20 brands i huset. CULTUREs stil og designs beskrives med deres egne ord som “en crunchy blanding af delikate kvaliteter, subtile vintage detaljer med en blanding af boheme luksus og en rå og rocket personlighed.”

  Du kan læse mere om DK Company, eller se nærmere på CULTUREs seneste lookbook her under:

  Grafisk Design

  Etikette

  Staunstrup Destilleri ApS er grundlagt i 2020, og har i den forbindelse samarbejdet med BROVAERK om hele pakken – så at sige! Logodesign, profilfilm, hjemmeside og flaskeetikette til destilleriets første gin er det blevet til. 

  Grafisk Design

  Hjemmeside

  18b i Nørregade Harboøre er et helt særligt forsamlingssted i Harboøre med Helle Langer bag. I en total renoveret gammel brugsforening, samler Helle i dag folk fra nær og fjern til alt fra koncerter og comedy shows til kreative workshops og åbne eller lukkede arrangementer i smukke festlokaler. Og mangler man et sted at sove, så indbyder to moderne containere til en stille nat med den vestjyske natur i et panoramaview.

  Siden Helle Langer klippede snoren i 2018 har hun kunnet åbne dørene til en række udsolgte koncerter med blandt andre Steffen Brandt, Dodo and the Dodos, Mads Langer, Niels Hausgaard, Anders Matthesen m.fl..

  Sammen med Helle Langer har BROVAERK sat de digitale rammer for at 18b fremover kan lave “yndig larm fra yderkanten af Danmark”. Ud over designet af hjemmesiden 18-b.dk og et rentegnet logo, har vi undervejs og efterfølgende ageret sparringspartner og vendt stort og småt.

  Grafisk Design

  Bog

  I anledning af TØRFISKs 40-års jubilæumsår, har BROVAERK lavet en sangbog til Danmarks ældste boyband. En bog på 250 sider fyldt med gamle og nye sange, anekdoter, billeder og interviews med alle bandmedlemmere og blandt andre Johnny Madsen og Lars Liltholt. Ud over sangbogen har BROVAERK leveret jubilæumslogo og promo-film til markedsføringen af bandets jubilæum.

  Grafisk Design

  Logo

  Denne case er et eksempel på første step, hvor en kunde har taget kontakt til BROVAERK for at ideudvikle og få skitsere et ny logo. Her er logodesignet vist med et par mockups for at illustrere designet på forskellige materialer. 

  Grafisk Design

  Magasin

  “Viden & Vækst” hedder Cluster Excellence Denmarks magasin her, som indeholder et af organisationens perfomanceregnskab. BROVAERK har layoutet magasinet og sørget for tryk samt levering af det 28-siders store regnskab.

  Viden & Vækst magasinet kan du se og læse:

  Note: Carousel will only load on frontend.