FILM & GRAFISK DESIGN

BRO

VAERK

Note: Carousel will only load on frontend.

BROVAERK

Vores håndværk

Film og video

Hos BROVAERK laver vi film og video til din markedsføring og formidling. Vi er leveringsdygtige indenfor stort set alle typer film og videoproduktion – internt som eksternt, B2B og B2C:

 • Video til sociale medier
 • Video til hjemmeside
 • Reklamefilm
 • Profilvideo
 • Droneoptagelse
 • Testimonials
 • Produktfilm
 • m.m.

Grafisk Design

Grafisk design dækker over den kreative proces, hvor idé og budskab skal ende ud i et fysisk eller digitalt produkt. Hos BROVAERK er vores projekter lige så forskellige som vores kunder.

 • Visuel identitet
 • Logo, bomærke og navnetræk
 • Tryksager og annoncer
 • Poster
 • Webdesign og -mockups
 • POS-materiale
 • m.m.

  Hjemmeside

  Hos BROVAERK bygger vi hjemmesider i CMS-systemet WordPress, som er en populær og stærk platform. Systemet er meget intuitiv, og giver dig gode muligheder for selv at varetage den daglige drift af hjemmesiden efterfølgende. Du kan dog også vælge at udlicitere den sidste del til BROVAERK, og bruge din tid andre steder, mens vi sørger for at opretholde sidens plugins og backups opdateret m.m.

   Et udvalg af

   Cases

   video til Johnny Madsen, web og sociale medier

   Film & Video

   Christian har I flere år lavet og produceret film, videoer og indslag for Johnny Madsen Band og trioen Madsen, Møller & From (akustisk). Mange af de film har primært været til indhold på Facebook. Du kan her opleve filmene på bandets Facebook-side her. 

   Staunstrup Gin

   Grafisk Design

   Staunstrup Destilleri ApS er grundlagt i 2020, og har i den forbindelse samarbejdet med BROVAERK om hele pakken – så at sige! Logodesign, profilfilm, hjemmeside og flaskeetikette til destilleriets første gin er det blevet til. Tjek filmen ud her eller på Clausens hjemmeside www.staunstrupgin.dk.  

   webdesign 18b

   Webdesign

   18b i Nørregade Harboøre er et særligt forsamlingssted i Harboøre – skabt i smukke lokaler i en total renoveret gammel brugsforening. Her samler Helle Langer folk fra nær og fjern til alt fra koncerter og comedy shows til kreative workshops og åbne eller lukkede arrangementer. Og mangler man et sted at sove, indbyder stedet også på to moderne containere – indrettet i en minimalistisk, skandinavisk stil, der passer som hånd i handske til den vestjyske natur, sovestedets panoramavinduer giver.

   Inden 18b åbnede dørene til udsolgte koncerter med blandt andre Steffen Brandt, Dodo and the Dodos, Mads Langer, Anders Matthesen, kontaktede Helle BROVAERK, for at gøre brug af os som sparringspartner og leverandør af promovideoer, hjemmeside og logo. For som Helle Langer selv siger, “Vi vil lave yndig larm fra yderkanten af Danmark”. Se et eksempel på promofilmen her eller klik dig videre til hjemmesiden www.18-b.dk.

   products

   Gallery Store

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex eai

   Jenny Fields

   Featured Artist

   Current Exhibition: Bloom
   Jun 6th – Aug 19

    

   Blog

   Latest News

   Christian Eriksen i London

   Christian Eriksen i London

   Anders har været med de gode boys fra STATE i London og lave film med Christian Eriksen. Eriksen har siden 2015 været medejer og frontfigur for den danske energidrik, STATE.

   Limfjords Gin

   Limfjords Gin

   Det bliver lokalt! Med sit ophav til fødebyen Glyngøre, har Trine været på hjemmebane på flere måder med denne opgave, hvor BROVAERK har leveret design af etikette og hjemmeside til limfjordsgin.dk. Limfjords Gin er et dansk gin-eventyr, med inspiration dybt forankret...

   Dekoration af butiksfacade

   Dekoration af butiksfacade

   Holstebros trendy skate- og modetøjsbutik, Toldyouso er flyttet i nye og større lokaler, og kontaktede BROVAERK for at få hjælp til butikkens nye facadedekoration med folie og skilt. 

   Address

   1234 Divi St. #1000
   San Francisco, CA 23514, USA
   (246) 351-3613

   Open Hours

   Monday – Friday: 10am – 5pm
   Weekends: 10am – 9pm
   Holidays: Closed

   Subscribe