O M   B R O V A E R K

Vi får dit budskab ud på film · print · web · tekst

D N A

Status update: "In a relationship!"

BROVAERK er resultatet af et fællesskab, der opstod efter en prütfest på Morsø Gymnasium i slutningen af 90’erne – et årti der næsten lige er slut, men alligevel er lang tid siden. Efterfølgende er der kommet papir på uddannelser inden for journalistik, kommunikation og grafisk design. Der er kommet papir på hus, børn, bil og sågar katten Elmo. Dét fællesskab er nu udvidet med BROVAERK anno 2016 som ny fællesnævner – et begreb og en kreativ verden, der skal rumme vores erhverv, håndværk og fælles passion for kommunikation  – både online og offline.

Efter ét år på banen med BROVAERK har vi i 2017 fået os en “lille ny”, og vi har oprustet firmaet med en ekstra mand. Anders Toft Bro er nu også en del af BROVAERK.

m i s s i o n

Film og grafisk design der styrker din markedsføring

Brovaerk hjælper dig med at styrke din markedsføring og kommunikation på flere platforme. Afsættet er en klar strategi. Virkemidlerne er videoproduktion og grafisk design. Resultatet er et fængende, æstetiske og virkefuldt output både online og offline.

Christian Toft Bro

Christian Toft Bro

Christian er udlært tv-journalist i 2007 fra Syddansk Universitet. Han har de seneste 12 år været fast tilknyttet TV MIDTVEST og har sideløbende været selvstændig tv- og videoproducent. Christian er kendt for sine skæve vinkler og lune historier og har senest været med til at lave følgende landsdækkende tv: ”Say yes to the dress”, Kanal 4, ”Landmand søger kærlighed, TV 2, ”Temaaften”, DR3, ”Gutterne på Kutterne”, TV2, ”Tvillingerne fra Holstebro”, TV 2 - Sidstnævnte portrætserie gav ham og fotografkollega Dansk Journalistforbunds hæderspris, Den Gyldne Blok i 2015.

Anders Bro

Anders Bro

Anders er uddannet journalist og arbejder som tilrettelægger, journalist og VJ hos TV MIDTVEST og BROVAERK (læs: én mand alene med sit kamera, som tager sig af hele produktionen fra ide til færdig film). Han leverer både de finurlige fortællinger på film – og så kan han skarpvinkle din film, præcis som du gerne vil have den. Måske du kender ham fra Fotovognen på TV MIDTVEST?

Trine B. Bro

Trine B. Bro

Trine er udlært mediegrafiker på reklamebureau i 2013 og har desuden en Bachelor i engelsk og kommunikation fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet fra 2007. Hun har tidligere arbejdet som både tekstforfatter og grafiker, inhouse og på bureau, og holder sig løbende opdateret med kurser og efteruddannelse i blandt andet motion graphics og online marketing. Hendes stil er skarp, enkel og æstetisk med en forkærlighed for skandinavisk design.

Du kan følge BROVAERK!

F O L L O W

Du kan følges os på en række af de sociale medier eller læse om vores seneste nyheder

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem