• kompetencer

  Film og Video

  Tænk film ind i din strategi. Med video i din markedsføring, når du ud til et stort publikum med et delevenligt indhold, der skaber eksponering.

  Se videoer
 • Kompetencer

  Tryksager

  Brovaerk laver alle typer af tryksager fra visitkort til større kataloger og skilte. Vi håndterer hele processen fra idé til tryk.

  Se tryksager
 • kompetencer

  Digital Marketing

  Øg trafikken til din hjemmeside, skab SEO-værdi og påvirk din page rank på Google. Brovaerk hjælper dig med at markedsføre dine produkter og services ved brug af ​​digitale kanaler.

  Digital Marketing
 • kompetencer

  Tekst

  Begge vi Brovaerk'ere er uddannet i sprog og formidling – lad os forfatte dine tekster. Vi skriver alt fra pressemeddelelser, salgstekster og testimonials.

  Tekst
 • kompetencer

  Visuel Identitet

  Kontinuitet i din kommunikation og en stærk rød tråd i din visuelle identitet styrker din positionering, branding og markedsføring.

  Visuel Identitet

Brovaerks

K o m p e t e n c e r

Med vores baggrunde indenfor kommunikation, medier og grafisk design spænder vores kompetencer vidt, og vi supplerer og styrker hinanden på alle felter. Det handler om at finde det rette medie til dig og den rette fremgangsmåde at eksponere dit produkt, dit brand eller din ydelse. BROVAERK leverer de kreative tanker, streger, layouts, spots og frames til formålet.

Tænk film og grafisk design ind i din strategi, så tænker vi det ind i en kontekst og udtryksform.

Du kan se et udpluk af vores cases her under BROVAERKs referencer.

Outsource til BROVAERK – lej en grafiker!

Der er økonomisk logik i at bruge BROVAERK freelance. Du sparer ferie- og pensionsindbetalinger samt dyre licenser og dyrt udstyr. Du betaler kun for den tid, der bliver brugt på din opgave.

 

Outsourcing

Outsource din kommunikation og marketingafdeling til BROVAERK. Bruger du reelt set for lang tid på opgaver, der ligger uden for “dit felt”? Eller har du kun behov for grafisk sparring og visuel produktion i ny og næ? Uanset vil du med BROVAERK som freelance sparringspartner opnå stor fleksibilitet uden at gå på kompromis med din markedsføring og kommunikative performance. Sæt sejl efter behov og reguler løbende dine omkostninger med freelance arbejdskraft.

In-house

Et samarbejde med BROVAERK afhænger ikke af, at vi sidder i huset hos jer. Men måske passer det bedre ind i jeres virksomhed eller organisation, at dialogen og sparringen foregår ansigt til ansigt. I kan derfor vælge at leje Trine som in-house-grafiker fx én dag om ugen. På den måde lærer vi hinanden bedre at kende, og processen mellem briefing og levering effektiviseres. Saml din grafiske opgaver til bunke ad hoc, og udnyt dine muligheder for at uddelegere til BROVAERK.

Brug BROVAERK som buffer i perioder med spidsbelastning eller til et specifikt projekt, og vær fleksibel og opnå stor frihed – uanset om dine opgaver er faste eller kommer ad hoc.

Vil du drøfte dine muligheder, så kontakt os allerede i dag. Det koster ikke noget at spørge!

Gem

Gem

Gem

Gem