LIDT AF DET SENESTE

Logo og hjemmeside til 18-b.dk

16. okt 18

18b i Nørregade Harboøre er et nyt og helt særligt forsamlingssted i Harboøre. Helle Langer er kvinden bag projektet. Hun har gennem det seneste år total renoveret den gamle brugsforening, og står nu i dag med sit helt særlige sted, der skal samle folk fra nær og fjern til alt lige fra koncerter og comedy shows til kreative workshops og åbne eller lukkede arrangementer i smukke festlokaler. Og mangler man et sted at sove, så indbyder to nyopførte containere til et en stille nat med den vestjyske natur i et panoramaview.

13. September 2018 kunne Helle Langer klippe snoren og åbne dørene til en udsolgt koncert med ingen ringere end Steffen Brandt. Og inden længe er det Dodo and the Dodos, der indtræder scenen i 18b. Så alt tyder på en masse gode oplevelser fremover i Harboøre. For som Helle Langer selv siger, “Vi vil lave yndig larm fra yderkanten af Danmark”.

BROVAERK agerer sparringspartner for 18b og har i samme forbindelse tegnet logo og designet hjemmesiden 18-b.dk – tag selv et kig her og bliv klogere!